Oslobodite se toksina i viška kilograma hidrokolon terapijom

 

Toksini u ljudskom organizmu se nagomilavaju svakodnevno. Unose se kroz ishranu, čak i  kroz vazduh, a ima ih previše.  Zbog nepravilnog  načina ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti ne mogu se  izbaciti sami.

Da su naša creva prepuna toksina i zaprljana, pokazatelj su učestali zatvori ili opstipacija creva, poremećen metabolizam, višak telesne težine, bolesni bubrezi i jetra, bolest sluha i vida, loše stanje kose, noktiju i  kože, kao i mnoge druge bolesti.

Toksični otpad koji se taloži u crevima truje krv i nanosi organizmu nepopravljivu štetu.

Čišćenje creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita, dovoljno je za lečenje od mnogih bolesti. Ispiranje debelog creva ili  hidrokolon terapija, sve je  popularniji način za rešavanje tegoba sa probavom, oslobađanje organizma od toksina, kao i oslobađanje od suvišnih kilograma.

Šta je hidrokolon terapija?

To je metoda čišćenja debelog creva od  višegodišnjih naslaga nesvarene hrane, skamenjenih ostataka stolice, raspadnih materija, koje su se godinama taložile na zidovima, i koje su pune toksina. Te naslage mogu da ugroze vaše  zdravlje? Bolesti bubrega, jetre, kože, pluća, krvnih sudova,  alergije, depresija, umor, glavobolja, neprijatan zadah tela i usta, nadutost trbuha i zatvor, kandida, nesanica, višak kilograma mogu biti uzrokovani naslagama u debelom crevu.

Ispiranjem creva oslobodićete se toksina i viška kilograma. Rešićete problem alergija, umora, hormonskog disbalansa, kandide, gojaznosti, nadutosti, gasova, akni, bubuljica.

Hidrokolon terapija treba da postane redovna higijenska procedura zdravih osoba, kako bi se telo čistilo od toksina, a najveća  korist terapije je upravo prevencija raka debelog creva. Sam postupak je  potpuno bezbolan i komforan. Za kompletno čišćenje debelog creva potrebno je minimum 5 tretmana.

Efekti terapije su vidljivi nakon prvog tretmana. Osećaćete se lakše jer je organizam oslobođen  od nagomilanih otrova, stomak je splasnut, telesna težina je smanjena.

Hidrokolon terapija je veoma efikasna metoda u tretiranju:

-Alergija

-Astme

-Glavobolja i migrena

-Hroničnih bolesti zglobova i mišića

– Lošeg  zadaha iz usta

-Kože- posle tretmana koža postaje glatka i sjajna

– Ekcema, akni i bubuljica

–  Hronične opstipacije i neredovne stolice

– Usporene probave

– Kandide i drugih parazita

-Poboljšavanju peristaltike creva

-Olakšavanju menstrualnih  tegoba, cistitisa, zapaljenskih procesa na jajnicima

– Hormonskog balansa

Blagotvornost hidrokolon terapije je sasvim očigledna, kao i njen povoljan učinak na opšte zdravstveno stanje.