Nameštanje prvog vratnog pršljena –atlasa

Nepravilan  položaj prvog vratnog pršljena  može izazvati glavobolju i migrenu. Slaba cirkulacija i dotok krvi u mozak  su  takođe izazvani nepravilnim položajem  prvog vratnog pršljena.   Nameštanje Atlasa prvog vratnog pršljena  može da pomogne da otklonite ove probleme.

Nameštanje  prvog vratnog pršljena –atlasa je bezbolan način lečenja bola u leđima ,vratu ili glavobolje. Ovaj tretman   olakšava I rešava skoro 90% problema koji su u vezi sa kičmom. Najefikasniji način lečenja bola  u leđima je nameštanje atlasa – nameštanje kičme.

Lošu cirkulaciju kao I mnogobrojne neurološke smetnje često izaziva nepravilan položaj prvog vratnog pršljena. Česte  glavobolje,vrtoglavice, brzo zamaranje, nesanica, nervoza i  depresivnost mogu se javiti kao  posledica iščašenja  prvog vratnog pršljena.

Jedna terapija je dovoljna da se prvi vratni  pršljen vrati  na svoje mesto. Posle  vraćanja atlasa – prvog vratnog pršljena  u svoj prirodan položaj,  ceo organizam se samoregeneriše zbog pravilnog položaja pvog vratnog pršljena.  Dolazi do poboljšanja imunog sistema, moždanih funkcija I psihičkog stanja.

Ljudi nisu dovoljno upoznati sa ovom alternativnom metodom lečenja kičme   koja zadnjih godina  daje velike rezultate. Ova metoda uspešno rešava bolove u vratnom delu kičme i otklanja   neurološke smetnje koje se javljaju kao posledica  iščašenog prvog vratnog pršljena. Bolovi  u vratnom delu kičme, stalne vrtoglavice i glavobolje, trnjenje ruku, bolovi u ramenom pojasu ili slični problemi vraćanjem atlasa na svoje  mesto se ublažavaju i  otklanjalu. Vraćanjem atlasa u svoj normalan polozaj znači i vraćanje životu bez bolova. Atlas se vraća na svoje ležište metodom nameštanja koja se zove atlasprofilaks. Ovu metodu je Švajcarac Rene Klaudijus Šimperli osmislio 1993. a patent  je registrovan 1996. godine i  primenjuje  se u preko 30 zemalja sveta. Atlasprofilaks je proverena, efikasna i sigurna metoda za vraćanje atlasa u njegovo prirodno ležište. Nameštanje atlasa može da donese mnogo poboljšanja. Atlasprofilax je jedina  metoda i jedina tehnika koja se bavi nameštanjem atlasa i  koja ima naučni dokaz za to što tvrdi.

Namešten  atlas  omogućava kičmi i telu da se sami regenerišu, oslobadja pritisak na kičmenu moždinu, vratne nerve i arterije, poboljšava cirkulaciju krvi do mozga. Zahvaljujući ispravnom polozaju prvog vratnog pršljena –atlasa   dolazi do samoregeneracije celog organizma. Posle dovođenja atlasa u fiziološko stanje, dolazi do radikalno pozitivnih promena u organizmu čoveka.