Iskustvo za nameštanje kičme – Atlasa

VRATIO MI OSMEH NA LICE I RUMENE OBRAZE

U školi su nas naučili da je atlas skup geografskih karata, a ja sam ove godine zahvaljujući dr Goranu Milojkoviću u centru Balans Medika saznala da postoji još jedan atlas – prvi vratni pršljen koji leži na drugom vratnom pršljenu i da od toga kako on leži zavisi zdravlje čitavog organizma.
Naime, godinama sam patila od raznih tegoba: česte prehlade, hipertenzija, vrtoglavice, glavobolje, raznorani bolovi za koje zvanična medicina nije imala objašnjenja. Čim sam dobila informaciju da u centru Balans Medika dr Goran Milojković namešta atlas, postavlja ga u prirodan položaj, odmah sam zakazala pregled. I atlas je bio isčašen. Doktor je to jednom intervencijom vratio na svoje prirodno mesto. Odmah sam osetila promene u smislu osećanja normalnog života. Pomisao na to koliko godina i koliko pretrpljenog bola i bogzna koliko još komplikacija bi bilo dovodi me do užasa! Ali na to brzo zaboravim čim se pogledam u ogledalo i vidim rumene obraze i lice bez znakova bola u organizmu.
Svemu ovome doprinos daje dr Goran Milojković svojim odnosom prema pacijentu: sasvim mu je posvećen, tako kao da vreme stoji, kao da ste mu vi jedini pacijent, kao da postoji samo vas radi. Doktor humanista! Naravno, reči hvale i za osoblje Balans Medike i sve ukupan odnos prema pacijentima.

Milesa Radisavljević, 65 godina
062/8367807 Beograd
Više o nameštanju Atlasa pročitajte na
www.zdravakicma.com

About author View all posts

kicmaadm