Namešten Atlas - Kvalitetan život

 

Namestite Atlas i Zaboravite na - Vrtoglavicu Nesvesticu Migrenu Bolove u leđima Lumbago Diskusherniju.
Probajte Život bez bola.

Namestite ATLAS i poboljšajte život
Namešten Atlas - Život bez bola.
Atlas - nameštanje prvog vratnog pršljena.
Prvi vratni pršljen - Atlas - uzrok je mnogih smetnji i problema.

Cena nameštanja atlasa je 20.000 dinara i podrazumeva:
NAMEŠTANJE ATLASA i JEDNU kontrolu na kojoj se nameštaju ostali kičmeni pršljenovi i zglobovi (vrat, ramena, kukovi, kolena, stopala) U ZAVISNOSTI OD PROBLEMA I RAZLIKUJU SE OD KLIJENTA DO KLIJENTA.
Atlas nameštate samo jednom u životu.

Namešten Atlas = kvalitetan život, zdrava leđa, pravilno držanje.
Zakažite tretman Tel: +381-11-3226-826, 33-40-855, 064/5515-050

Namešten Atlas - kvalitetan život

Poremećena veza od mozga ka perifernim delovima tela i obratno, ne dozvoljava da živite koristeći svoje prave potencijale.
Atlas ne samo da nosi glavu već je odgovoran i za vaše zdravlje.

Rene Claudius Šimperli, švajcarski naučnik i istraživač u oblasti alternativne medicine otkrio je i razvio originalan metod za vraćanje prvog vratnog pršljena u svoje ležište samo jednim tretmanom nakon koga se mehanizam samoisceljenja pokreće u organizmu čoveka.

Zbog lošeg položaja prvog vratnog pršljena mogu nastati određene tegobe i teže bolesti.
.

Nameštanje atlasa je bezopasna metoda koja traje od 10-15 minuta i izvodi se specijalnim aparatom koji stimuliše određene akupresurne tačke u predelu Atlasa. Pre izvođenja samog tretmana obavlja se razgovor sa pacijentom radi sagledavanja njegovoh zdravstvenih problema i tegoba.

Nakon nameštanja atlasa pacijent odmah oseti popuštanje zategnutosti u vratnom delu kičme. Metoda nameštanje atlasa je proverena i već duži niz godina se primenjuje na zapadu. Osnovni cilj i svrha ove metode je preventiva - sprečiti da do bolesti ne dođe. Nepravilan ili izmešten položaj prvog pršljena dovodi do poremećaja položaja i ostalih kičmenih pršljenova. Za razliku od kiropraktike koja ublažava tegobe nastale zbog iščašenog atlasa ova metoda rešava vas tegoba .

Da bi prvi pršljen atlas došao u svoje ležište potreban je jedan tretman i kontrola mesec dana po nameštanju atlasa. Nakon nameštanja atlasa tegobe poput glavobolja, vrtoglavica, depresije posle izvesnog vremena prestaju. Ima i slučajeva ali retko kod kojih posle nameštanja atlasa organizam ne može da se regeneriše zbog dugog trajanja problema.

Nameštanje atlasa ne radi se trudnicama. Posle porođaja nameštanje atlasa se radi i majkama i detetu.

Praksa u svim centrima atlas profilakse je pokazala da je loš ili nepravilan položaj prvog vratnog pršljena prisutan kod svake osobe.

Nameštanjem atlasa produžavate životni vek i dajete životu kvalitet.

Atlas specijalisti ne leče, već omogućavaju samolečenje. Nameštanjem atlasa obezbeđuje se normalan protok životne energije, uspostavlja se komunikacija između mozga i ostalih organa. Povratna veza mozga i svake ćelije omogućava da proces samoisceljenja započne. Koliko vremena treba da prođe da do samoisceljenja dođe zavisi od strosne dobi pacijenta, težine i dužine trajanja bolesti. Praksa je pokazala da sa nameštanjem atlasa se budi sopstveni proces samoisceljenja. Nameštanje atlasa je postupak koji se ne kosi sa stavovoma zvanične medicine.

Proces samoisceljenja može biti bolan ali ne kod svih pacijenata. Reakcije posle nameštanja atlasa su individualne i zavise od težine i prirode tegoba. Sve tegobe koje se mogu javiti su prolaznog karaktera. Vremenom oseća se veliko poboljšanje i tegobe koje ste imali polako nestaju.

MERENJE DUŽINE NOGU PRE I POSLE NAMEŠTANJA ATLASA

Balans Medika - Nameštanje atlasa bezbolno i stručno alternativnom metodom.
Vratite svom životu kvalitet.

 

Formular za besplatnu konsultaciju i / ili Zakazivanje tretmana
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Datum usluge:
Vaš problem:
Vrsta usluge:
Vaša starost:
Upisati koliko je: 2 + 2 =
Obavezno polje
Dodatna pitanja: