Iskustva

 

Bolovi u leđima, lumbago, diskushernija, vrtoglavica, nesvestica, migrena... su vaša prošlost.
Ako namestite atlas. Probajte Život bez bola.

Zakažite tretman Tel: +381-11-3226-826, 33-40-855, 064/5515-050
e-mail: balansmedika@eunet.rs

Pogledajte kakva su iskustva onih koji su namestili Atlas u Balans Medika. Kliknite na video.

Zakažite tretman Tel: +381-11-3226-826, 33-40-855, 064/5515-050
e-mail: balansmedika@eunet.rs

Atlas nameštate samo jednom u životu
Namešten Atlas za ceo život
Namešten Atlas = kvalitetan život, zdrava leđa, poboljšano držanje tela

Atlas, prvi vratni pršljen, je najmanji, najtanji, najlakši i NAJVAŽNIJI vratni pršljen. Čak i minimalno izmeštanje prvog vratnog pršljena (1-4 mm) može biti uzrok mnogim zdravstvenim tegobama: vrtoglavica, glavobolja, napetost u mišićima vrata i ramena, nesanica, nestabilnost pri hodu, poremećaj vida i sluha, zujanje u ušima, hroničan umor, pad koncentracije i pamćenja, bezvoljnost i loše raspoloženje...

Tek kada se Atlas nalazi u pravom položaju, mozak može nesmetano da radi. Tada izgleda kao da mozak želi nadoknaditi izgubljeno, sve ono što nije bio u stanju do sada raditi - a to su procesi samoregeneracije i samoisceljenja, koji se sada pokreću.

Ljudski organizam počinje sve bolje funkcionisati, tako da će svi tretmani i terapije, usled korigovanog položaja Atlasa imati daleko veći efekt.

Naravno da se telesne ćelije i organi ne mogu regenerisati preko noći. Nakon otklanjanja dislokacije Atlasa zahvaljujući ATLASPROFILAX® – METODI različiti organizmi će različito reagovati - zavisno od telesno - psihičkog stanja pojedinca.

Iako će se kod mnogih ljudi zdravlje uskoro uspostaviti, drugi moraju imati više strpljenja, pogotovo ako organizam do sada nije radio svojim punim kapacitetom.

Moguće reakcije za vrijeme procesa regeneracije
Kod AtlasPROfilax® metode dolazi do izvesnih reakcija, koje mogu nastupiti direktno nakon same primene ili čak nakon nekoliko nedelja ili meseci. Te reakcije su samo znak da je proces samoisceljenja u punom toku. Može se kao pravilo reći: što su telo i psiha bolesniji to su reakcije snažnije.

Moguće reakcije se kreću od snažnog umora, koji ukazuje na postojanje žarišta upale, preko mišićne napetosti u području potiljka, gornjih i donjih leđa (do koje dolazi radi prilagođavanja mišićno - vezivnog aparata) do reakcije na ranije proživljene i nepotpuno isceljene bolesti, koje se mogu pojaviti prolazno i u promenjenom obliku.

Zbog toga posmatrajte telo, beležite promene u zdravstvenom stanju i podržavajte proces samoisceljenja pomoću redovnih kupki i masaža potiljka i leđa. Nažalost, neophodno je naglasiti da postoje granični slučajevi kod kojih se ljudski organizam ne može u potpunosti regenerisati jer je bolest predugo trajala.

Činjenica je da se zahvaljujući AtlasPROfilax® metodi ljudski organizam može sam isceljivati.

Ova metoda je pre svega temeljna preventivna mera. Zbog toga je potrebno da se ova metoda što ranije primeni na deci kako bi zdravo i optimalno rasla i razvijala se u zdravom duhu i telu.

AtlasPROfilax® - metodu sme i može precizno i bezopasno upotrebljivati samo ATLAS SPECIJALISTA®, takozvani ATLASPROF ®, koji je stekao diplomu na AtlasPROfilax AKADEMIJI ® u Švajcarskoj (prema utemeljenom programu i statutu AtlasPROfilax ® akademije u Švajcarskoj).

 

 

Formular za besplatnu konsultaciju i / ili Zakazivanje tretmana
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Datum usluge:
Vaš problem:
Vrsta usluge:
Vaša starost:
Upisati koliko je: 2 + 2 =
Obavezno polje
Dodatna pitanja: